ІМПК, ТОВ

ІМПК, ТОВ

Адреса: м. Львів, вул. Польова, 55
Телефон: +38(067) 8727164

Привідні ремені


Привідні ремені бувають різних профілів і видів в залежності від того в якому обладнанні вони застосовуються. Перевагами привідних ременів є передача тягового моменту на довгі відстані і бузшумність роботи порівняно із ланцюговим приводом, висока частота обертання, високий коефіціент корисної дії і доступна ціна. Ремені привідні застосовуються як в промисловому обладнанні так і в сільськогосподарській і автомобільній техніці. Найпоширенішими є клинові привідні ремені.


Клинові привідні ремені бувають класичного профілю, вузькоклинові з обгорткою і без обгортки бокових граней, зубчасті і без зубів. Клиновий ремінь складається із корду, який є  основним несучим  слоєм, розміщенний приблизно по центру січення ременя. Далі йде основа із резинових слоїв розміщених над і під кордом  і обгортка ременя у вигляді декількох слоїв прорезиненої тканини. 

Корд виконують із хімічних волокон: віскози, капрона, лівсана, поліестера. Також застосовують корд із араміда і кевлара, що підвищує навантажувальну здатність клинового ременя. Основа формує січення ременя і передає виникаюче зусилля несучому слою (корду). Тканинна обгортка має  низький коефіціент тертя і підвищує  зносостійкість. Класичні клинові ремені поділяються на профілі: Z, A, B,20, C,25, D, 38, Е. 

На нашому сайті , Ви зможете підібрати потрібний профіль і довжину ременя, а також отримаи консультацію від наших менеджерів.